Kundalini Meditasyonu: Ruhsal Uyanışı Nasıl Sağlar? Kundalini Meditasyonu: Ruhsal Uyanışı Nasıl Sağlar?

Burcu Balta - Özel Haber

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte artan sıcaklıklar, vatandaşlar için tehlike oluşturabiliyor. Sıcak havalardan korunmak için bazı önlemler almalıyız. Bu aylarda, hafif ve açık renkli giysiler tercih edilmeli ve bol su tüketimi de aksatılmamalı.

Ege, Akdeniz gibi bölgelerde de sıcaklığın ciddi anlamda yükselmesinin ardından, vatandaşlar da kendilerini sahillere attı. Öncelikle, güneşin en yoğun olduğu 10.00-16.00 saatleri arasında dışarıda bulunmaktan kaçınılmalı.

UV ışınlarından korunmak için güneş koruyucu kremler kullanılması gerekir. Yaz aylarında sıcak çarpması yüzünden hastalanmamak adına serin yerlerde bulunulabilir.

Güneşin en zararsız olduğu ve en yoğun olduğu saatler? Bronzlaşmak uğruna güneşin altında yatmak faydalı mı? Hangi saatlerde denize girilmeli ve hangi saatlerde kaçınmalı? Bunları sizler için derledik.

Güneşin en zararsız olduğu saat: 15.0’dan güneş batana kadar ki süre.

Güneşe çıkılmaması gereken saat: 12.00 – 15.00 arasıdır. Güneşin tam tepede dik gelmesinden dolayı sıcaklığın çok olduğu saat aralığıdır. Bu zamanlarda kronik hastalar, yaşlılar ve hamileler dışarıda bulunmaması iyi olur.

Bronzlaşmak için güneşin altında yatmak faydalı mı? Hayır faydalı değil fakat sağlıklı biçimde de bronzlaşmak mümkün. Sabah 10.00-10.30 ve öğleden sonra 16.00-17.00 arası tercih edilebilir.

DENİZE SAAT KAÇTA GİRİLMELİ?

Denize sabah saatlerin de 08.00-11.00 arasında girilebilir.

Denize hangi saatlerde girilmemeli: 12.00-15.00 arasında kaçınılmalı. Güneşin tam tepede olduğu saatler insanlar için tehlike oluşturabiliyor.

Kaynak: aslinda.com